ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία και λήψη δειγμάτων μυελού των οστών από το ΕΚΠΑ

Το Ιατρείο Εργασιακής Υγιεινής της ΣΘΕ οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία και Λήψη Δειγμάτων Μυελού των Οστών την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου από 09:00 έως 13:30 στην αίθουσα Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας (ένας όροφος πάνω από το Ιατρείο Εργασιακής Υγιεινής και την Κοσμητεία της ΣΘΕ).

Εθελοντική Αιμοδοσία και λήψη δειγμάτων μυελού των οστών από το ΕΚΠΑ

Η Εθελοντική Αιμοδοσία διεξάγεται σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Λαϊκό» από το 1999 και ενισχύει την Τράπεζα Αίματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ενημέρωση και η λήψη δειγμάτων για τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας (http://www.oramaelpidas.gr/), τόσο κατά τι ημέρες της αιμοδοσίας όσο και καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του Ιατρείου της ΣΘΕ, το οποίο είναι συνεργαζόμενο κέντρο με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας από τον Δεκέμβριο του 2015.

Οι επόμενες Εθελοντικές Αιμοδοσίες, καθώς και η Λήψη Δειγμάτων για Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στη Σχολή Θετικών Επιστημών προγραμματίζονται ως ακολούθως:

Τετάρτη και Πέμπτη 7 & 8 Δεκεμβρίου 2016
Τετάρτη και Πέμπτη 8 & 9 Μαρτίου 2017
Τετάρτη και Πέμπτη 24 & 25 Μαΐου 2017