ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 12ο Συνέδριο Δερματολογίας Αφροδισιολογίας, με σημαντική ατζέντα

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας θα διεξαχθεί από τις 3-6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton, στην διάρκεια του οποίου, θα παρουσιαστούν τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα του χώρου, μέσω διαλέξεων, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, δορυφορικών συμποσίων και ελεύθερων ανακοινώσεων.

Το 12ο Συνέδριο Δερματολογίας Αφροδισιολογίας, με σημαντική ατζέντα

Στη Συνέντευξη Τύπου που έγινε την Τετάρτη, ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη των εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από την Ε.Δ.Α.Ε. ενώ συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- τα νεότερα δεδομένα για την ακμή και τις διαταραχές χροιάς δέρματος (λεύκη, μέλασμα), η αιτιοπαθογένεια και θεραπεία ψωρίασης καθώς και οι εξελίξεις στην κοσμετολογία.

Στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Α.Ε., κος Δημήτρης Ρηγόπουλος, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την μακροβιωσιμότητα του Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που έχει μετατραπεί, πλέον, σε ετήσιο θεσμό ενώ τόνισε την ηθική δέσμευση των μελών της Ε.Δ.Α.Ε. για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης σχετικά με τις καινοτομίες και εξελίξεις στον κλάδο της Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας.

Σχετικά με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία

Σκοπός της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) είναι η προώθηση της επιστήμης της Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στους Έλληνες ιατρούς, διατηρώντας την άσκηση και επεκτείνοντας τη γνώση της Δερματολογίας, της Αφροδισιολογίας και σχετικών διαταραχών.

Η ΕΔΑΕ βοηθά στην επεξεργασία, διεξαγωγή και επίβλεψη των προγραμμάτων της Συνεχούς Ελληνικής Ιατρικής Εκπαίδευσης στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας και σχετικών επιστημονικών θεμάτων, υποστηρίζει την έρευνα εύρεσης αιτίων και θεραπειών του Δέρματος και των Αφροδισίων Νοσημάτων, προστατεύει τα δικαιώματα των επαγγελματιών μελών της και βοηθά στην εξασφάλιση ευνοϊκότερης νοσηλείας και φροντίδας, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής αυτών που νοσούν.