ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εθελοντές και διασώστες του ΕΕΣ στηρίζουν τους κατοίκους της χιονισμένης Κύμης

Οι εθελοντές και διασώστες του ΕΕΣ στηρίζουν τους κατοίκους της χιονισμένης Κύμης

Επιπλέον κλιμάκιο Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετέβη την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 13:00, στην περιοχή της Κύμης προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των κατοίκων στα ορεινά χωριά αλλά και να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στους πληγέντες κατοίκους, ιδιαίτερα στον τομέα της παροχής Α' Βοηθειών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει προγραμματίσει να διανείμει σε ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείο Κύμης "Γεώργιος Παπανικολάου" κουβέρτες και υπνόσακους ενώ διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία με τους υπευθύνους του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, ώστε συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειες της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των συνεπειών που έχει προκαλέσει η έντονη χιονόπτωση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας, με κατάλληλο διασωστικό εξοπλισμό, φαρμακεία και διασωστικά οχήματα, βρίσκονταν στην Κύμη, υποβοηθώντας το έργο των αρμοδίων Αρχών, καθώς πολλοί κάτοικοι παρέμεναν εγκλωβισμένοι στις κατοικίες τους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Ρωτήστε τον γιατρό