ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απονομή Πτυχίων σε Εθελοντές Νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ. Λαμίας

Η επίσημη Τελετή Απονομής Πτυχίων σε 73 Εθελοντές Νοσηλευτικής (τάξεων 2012, 2015 και 2016) καθώς και σε 20 Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας (τάξεων 2012-2013), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων.

 

Απονομή Πτυχίων σε Εθελοντές Νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ. Λαμίας

Παράλληλα, εδόθησαν προαγωγές σε 25 Εθελοντές Νοσηλευτικής και 20 Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας και απονεμήθηκαν Τιμητικοί Έπαινοι σε επιχειρήσεις του Νομού για την πολυετή προσφορά τους στο Τμήμα, και ειδικότερα στο πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.

Η τελετή περιελάμβανε ομιλία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νέους Εθελοντές στη μεγάλη Ερυθροσταυρική Οικογένεια, τους προέτρεψε να τιμήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την ενεργό παρουσία τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους, τις Θεμελιώδεις Αρχές του Κινήματος, αποτελώντας παράδειγμα ήθους και ύφους για την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Περιφέρειας, της δημοτικής αρχής, του αστυνομικού και δικαστικού Σώματος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, η Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του τοπικού Γενικού Νοσοκομείου, ενώ εκ μέρους του Ε.Ε.Σ. παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος και Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου, καθώς και οι Τομεάρχες Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.