ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αττικόν: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία της τραγωδίας στο Περιστέρι

Σε πολύ βαριά κατάσταση με βαριά εγκεφαλική βλάβη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικόν ο 53χρονος, ο οποίος τραυματιστίστηκε τα χαράματα της Παρασκευής από επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του στο Περιστέρι. Έγινε ήδη χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου.

 

Αττικόν: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία της τραγωδίας στο Περιστέρι

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου:

«Στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τη 02.35 π.μ προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαριά τραυματισμένοι, οι ΤΣ ΑΘ και ΤΣ ΕΛ

Η ΤΣ ΕΛ περίπου 50 ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

Ο ΤΣ ΑΘ 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση».

Κωνσταντίνος Δραγώνας