ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Ορκωμοσία Εθελοντών Νοσηλευτικής και Απονομής προαγωγών από το Τμήμα Άργους

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ''Μέγας Αλέξανδρος'' πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ορκωμοσίας Εθελοντών Νοσηλευτικής τάξεως 2016 και Απονομής Προαγωγών, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

ΕΕΣ: Ορκωμοσία Εθελοντών Νοσηλευτικής και Απονομής προαγωγών από το Τμήμα Άργους

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. κ. Ανδρέας Πραξιτέλους, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε το 2017 να είναι μία χρονιά γεμάτη ελπίδα και υγεία.

Από την πλευρά του, ο Dr. Αυγερινός συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ., το προσωπικό και τους εθελοντές του Τμήματος για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και το θαυμάσιο έργο που επιτελεί διαχρονικά το Τοπικό Τμήμα, ένα έργο που εκτιμάται ιδιαιτέρως από την τοπική κοινωνία και τους αρμόδιους φορείς. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ρόλος του Τμήματος να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί περαιτέρω, προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της κοινότητας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος για τη δωρεάν παραχώρηση γραφείων στο Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους.

Στη συνέχεια, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση στην Εθελόντρια Νοσηλευτικής κυρία Άννα Γιατράκου, για την επί πολλά έτη οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη του ανθρωπιστικού έργου του Τμήματος.