ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΕΕΣ στο 4ο Σεμινάριο εκπαίδευσης και προσέλκυσης εθελοντών μυελού των οστών

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ναυπλίου, Κορίνθου και Τρίπολης, με την υποστήριξη του Τομέα Σαμαρειτών και του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Δεσμοί Αίματος" και του ΚΕΔΜΟΠ "Χάρισε Ζωή", συμμετέχοντας, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο 4ο σεμινάριο εκπαίδευσης και πιστοποίησης προσώπων κατάλληλων για την ενημέρωση και προσέλκυση δοτών Μυελού των Οστών.

Ο ΕΕΣ στο 4ο Σεμινάριο εκπαίδευσης και προσέλκυσης εθελοντών μυελού των οστών

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το οποίο διεξήχθη στο Άργος, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. ώστε να μπορούν ενημερώνουν και να εγγράφουν πιθανούς εθελοντές δότες, με στόχο κάθε πάσχοντας να βρίσκει τον δότη που πραγματικά θα του Χαρίσει Ζωή.

Οι Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ναυπλίου, Κορίνθου και Τρίπολης δεν θα μπορούσαν να μη συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο, το οποίο έθεσε ως προτεραιότητα την προσφορά ανθρώπου προς άνθρωπο, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη συνανθρώπων μας που καθημερινά αγωνιούν έως ότου βρουν συμβατό εθελοντή δότη.