ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ & CSR Ηellas για τον θάνατο του προέδρου της ΜΚΟ Praksis Τζανέτου Αντύπα

Το αποτύπωμα του προέδρου του ΜΚΟ Praksis Τζανέτου Αντύπα θα μείνει και μετά τον θάνατό του, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., αν. Καθ. Χειρουργικής, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, σημειώνοντας πως «νοιώθουμε πλέον φτωχότεροι».

ΚΕΕΛΠΝΟ & CSR Ηellas για τον θάνατο του προέδρου της ΜΚΟ Praksis Τζανέτου Αντύπα

Η δήλωση του κ. Ρόζενμπεργκ αναλυτικά έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του προέδρου της PRAKSIS Τζανέτου Αντύπα, φίλου ετών και συνοδοιπόρου σε δύσκολες πορείες. Ο Τζανέτος, με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στα κινήματα πολιτών, τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, διέγραψε μια τροχιά της οποίας τα σημεία θα είναι ορατά και μετά από το θάνατο του και θα εμπνέουν όλους εκείνους που ονειρεύονται μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο συμμετοχική και τελικά πιο ανθρώπινη. ΄Οσοι από εμάς τον γνωρίσαμε και συνδεθήκαμε μαζί του, νιώθουμε πλέον πολύ φτωχότεροι».

Αντίο και από το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εν τω μεταξύ, και το Δ.Σ. του CSR HELLAS (Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Τζανέτου Αντύπα, Προέδρου της ΜΚΟ PRAKSIS, o οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης και συνοδοιπόρος σε δράσεις και έργα του CSR HELLAS.

Στη μνήμη του το Δ.Σ. του CSR HELLAS αποφάσισε να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 300 ευρώ υπέρ της MKO PRAKSIS.