ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρκίνος προστάτη: Νέος ιστότοπος από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία & την Takeda

Νέος ιστότοπος για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη δημιουργήθηκε από την TAKEDA ΕΛΛΑΣ A.E. με την συνεργασία της Ελληνικής Ουρολογικής εταιρείας.

Καρκίνος προστάτη: Νέος ιστότοπος από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία & την Takeda

Η φαρμακευτική εταιρεία TAKEDA ΕΛΛΑΣ A.E. δημοσίευσε ένα καινούργιο διαδικτυακό τόπο με την ονομασία «Υγιής Προστάτης» στην διεύθυνση www.ygeiaprostati.gr με την συνεργασία και την εγκυρότητα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Ο εν λόγω ιστότοπος έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για το Καρκίνο του Προστάτη, με θεματολογία για τα συμπτώματα, την διάγνωση, την πρόληψη καθώς επίσης τον τρόπο ζωής, την διατροφή και τις εξελίξεις που αφορούν την πάθηση αυτή. Ο Καρκίνος του Προστάτη είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου σε ηλικιωμένους άνδρες, με πάνω από 40.000 νέες περιπτώσεις να διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη.

Σχετικά με την Φαρμακευτική Εταιρεία Takeda

Η Takeda Pharmaceutical Company Limited είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία με άξονα την Έρευνα & Ανάπτυξη και είναι αφοσιωμένη στην παροχή καλύτερης υγείας, μετατρέποντας την επιστήμη σε φάρμακα που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων με στόχο την βελτίωση της ζωής των ασθενών.

Η Takeda επικεντρώνει τις ερευνητικές της προσπάθειες στους θεραπευτικούς τομείς της ογκολογίας, της γαστρεντερολογίας και του κεντρικού νευρικού συστήματος καθώς και των εμβολίων. Η Takeda διενεργεί Έρευνα & Ανάπτυξη τόσο η ίδια όσο και με εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να παραμένει σε κορυφαία επίπεδα καινοτομίας. Η ανάπτυξη της Takeda ωθείται από τα νέα καινοτόμα προϊόντα, ιδιαιτέρως στον τομέα της ογκολογίας και της γαστρεντερολογίας, καθώς και από την παρουσία της σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Περισσότεροι από 30.000 εργαζόμενοι της Takeda είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών και συνεργάζονται με εταίρους στην φροντίδα υγείας σε περισσότερες από 70 χώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Καρκίνος προστάτη: Σωστή διάγνωση σε ποσοστό έως και 93% με την πολυπαραμετρική μαγνητική

Αντώνης Θεοδωρίδης
Takeda MCO Balkans
Antonis.Theodoridis@takeda.com