ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενημέρωση για την οστεοπόρωση στις Σπέτσες, από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

Στη σύγχρονη κοινωνία μας, ο ρόλος της προληπτικής Ιατρικής είναι όχι απλά σημαντικός αλλά απαραίτητος. Γι’ αυτό ο Σύλλογος σκελετικής υγείας «Πεταλούδα» επισκέφθηκε το αρχοντικό νησί των Σπετσών, κατόπιν πρόσκλησης που δέχτηκε από το Σύλλογο Γυναικών Σπετσών, και έτσι στις 3-4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις και ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση.

Ενημέρωση για την οστεοπόρωση στις Σπέτσες, από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

Η απήχηση του κόσμου ήταν συγκλονιστική τόσο στις ημέρες των εξετάσεων στο Πολυδύναμο Iατρείο Σπετσών όσο και στην ενημερωτική εκδήλωση που διεξήχθη στην Αναργύρειο & Κοργιαλένειο Σχολή. Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, μπόρεσαν να εξεταστούν προληπτικά 220 άτομα, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 45 - 70.

Στους χορηγούς της επικείμενης εκδήλωσης συγκαταλέγονται: ο Όμιλος της τράπεζας Πειραιώς που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία και τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου, ο κορυφαίος φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών Όμιλος Βιοιατρική, η μεγαλύτερη Ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι» με την αξεπέραστη ποιότητα, το πρότυπο συνεδριακό κέντρο Αναργύρειος & Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand hotel, ορόσημο του νησιού, ο Δήμος Σπετσών με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του, το τουριστικό γραφείο Alasia travel με ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, το Super market Κρητικός με την εκτεταμένη ποικιλία προϊόντων, και τα εστιατόρια που διακρίνονται για τις γεύσεις τους Ακρογιαλιά, Μourayo, Νερό της Αγάπης και η ψαροταβέρνα Πάτραλης.

Στους χορηγούς επικοινωνίας εντάσσονται τα sites: zougla.gr με το έγκριτο πάντα υλικό, onmed.gr με τις αξιόπιστες ιατρικές πληροφορίες & govastileto.gr με τις επίκαιρες ενημερώσεις,

Η πολύτιμη αυτή προσφορά όλων, προς την τοπική κοινωνία, είναι ιδιάζουσας σημασίας δεδομένου οτι η πρόληψη μπορεί να καταστεί καθοριστική στον τομέα της υγείας των κατοίκων του νησιού!

Η πρόληψη σώζει ζωές!

17141577 10212998296611018 542231756 n
17141767 10212998286570767 974674849 n