ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Β' Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου ο Τσοχατζόπουλος

Στην Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου διακομίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός και κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Στη Β' Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου ο Τσοχατζόπουλος

Νωρίτερα, ο 77χρονος είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία στην Καρδιολογική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Η εξειδικευμένη απεικονιστική καρδιολογική εξέταση έδειξε ότι πάσχει από σοβαρή στεφανιαία νόσο, που χρήζει αντιμετώπισης, γι’ αυτό και οι καρδιολόγοι τον παρέπεμψαν σε καρδιοχειρουργούς.

Από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο ασθενής κρατούμενος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου και θα παραμείνει μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός θα υποβληθεί σε επέμβαση by pass (αορτοστεφανιαία παράκαμψη) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας από τους καρδιοχειρουργούς της κλινικής.

Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τον περασμένο μήνα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» με «υποτροπή φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους» για δύο εβδομάδες λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή.