ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται ο Α. Τσοχατζόπουλος

Παραμένει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ωστόσο φρουρούμενος, σύμφωνα με ενημέρωση του Διευθυντή Β' Καρδιοχειρουργικής Γ. Οικονομόπουλου F.A.C.S.

Φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται ο Α. Τσοχατζόπουλος

Αναλυτικά, το Ιατρικό ανακοινωθέν την Τετάρτη 5 Απριλίου έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσοχατζόπουλος 78 ετών εισήχθη στο ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 17/03/2017 με διάγνωση νόσος στελέχους, στεφανιαία νόσος 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γ. Κρατικό Νίκαιας.

Την Τρίτη 22/03/2017 ο ασθενής υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη. Η ανάνηψη ήταν ικανοποιητική και εξήλθε της Μονάδας Εντατικής 2 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο ασθενής νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου ορόφου του ΙΓΝΑ.

Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης). Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας.Παραμένει για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του».