ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών στο 7ο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού στην Κροατία

Συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έδωσε δυναμικό παρών στο 7ο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού (7th HTI Conference) που πραγματοποιήθηκε στο Rovinj της Κροατίας.

Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών στο 7ο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού στην Κροατία

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτέλεσε τη μοναδική ελληνική συμμετοχή, όπου στελέχη του ανέδειξαν τις ιδιαίτερες δυνατότητες της Ελλάδας και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας που μπορούν να προσφέρουν οι υπερσύγχρονες κλινικές του Ομίλου στους διεθνείς ασθενείς. Η άρτια παρουσία και παρουσίαση των υποδομών καθώς και η οργάνωση και εμπειρία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στον τομέα του ιατρικού τουρισμού χάρισαν στη χώρα μας το βραβείο «Ελλάδα: Αναδυόμενος προορισμός Ιατρικού τουρισμού».

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στο χώρο του Ιατρικού Τουρισμού, το οποίο συγκεντρώνει φορείς από το χώρο της υγείας και του τουρισμού από όλον τον κόσμο. Συνδιοργανωτής του Συνεδρίου ήταν το Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Κροατίας και των Υπουργείων Τουρισμού και Υγείας της χώρας.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε στο συνέδριο, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος συνέβαλε στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, στοχεύοντας στην ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας στην αγορά του Ιατρικού Τουρισμού, ενώ προέτρεψε τους διοργανωτές ένα από τα άμεσα επόμενα συνέδρια να πραγματοποιηθεί στη χώρας μας.

Αναφερόμενος τόσο στη συμμετοχή του Ομίλου στο συνέδριο όσο και στη βράβευση της χώρας μας, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Η διάκριση που πετύχαμε για την Ελλάδα αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών όλων μας να καταστήσουμε τη χώρα μας ανάμεσα στους προορισμούς παροχής κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, που στάθηκε για άλλη μια φορά άξιος πρεσβευτής της ελληνικής ιατρικής στο εξωτερικό, θα συνεχίσει να επενδύει με συνέπεια και με συντεταγμένες ενέργειες στην οικοδόμηση ενός ισχυρού brand name για τη χώρα μας στον Ιατρικό Τουρισμό».