ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιες εξετάσεις: Και το Τζάνειο στην υπηρεσία των μαθητών

Τους μαθητές στη δύσκολη αυτή περίοδο των σχολικών εξετάσεων αποφάσισε να στηρίξει ψυχολογικά η διοίκηση του Γενικού νοσοκομείου Τζάνειο Πειραιά.

Πανελλήνιες εξετάσεις: Και το Τζάνειο στην υπηρεσία των μαθητών

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ αλλά και του Γενικού νοσοκομείου Τζάνειου

«Το Γ.Ν. «ΤΖΑΝΕΙΟ» Πειραιά, ως μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας, βρίσκεται αρωγός στις ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας και διαθέτει κατά την περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων το αξιόλογο και κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη διεξαγωγή και ολοκλήρωση της προσπάθειας τόσο των υποψηφίων μαθητών αλλά και την υποστήριξη των γονέων τους.

Αναρτάται από σήμερα ειδικός ιστότοπος με θέμα: «Το Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά συνοδοιπόρος στην προσπάθεια των υποψηφίων και των γονιών τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2017» με συμβουλές για τη διαχείριση του στρες, τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με ειδικούς ψυχολόγους εφήβων σε όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων».

Να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη, και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, ανακοίνωσαν μία παρόμοια ενέργεια, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας ενδυνάμωσης των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Πανελλήνιες εξετάσεις: Ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή για ψυχολογική υποστήριξη από την 7η ΥΠΕ