ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αιωνόβια brands 2017»: Πλατινένια διάκριση στη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Επιχειρήσεις και προϊόντα που προσεγγίζουν ή έχουν ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής στην ελληνική αγορά, τιμήθηκαν την Τετάρτη (14/06/2017) στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Αιωνόβια brands 2017».

«Αιωνόβια brands 2017»: Πλατινένια διάκριση στη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Της Διονυσίας Προκόπη

Η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε έλαβε πλατινένιο βραβείο, για την 93χρονη παρουσία της στην κορυφή της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου.

«Σήμερα τιμάται η ιδιωτική οικονομία, ο κινητήριος μοχλός κάθε οικονομίας. "Θέλουμε δουλειά, θέλουμε δημιουργία" λέει ο κόσμος, εσείς που βραβεύεστε σήμερα, είστε αυτοί που μπορούν να φέρουν το χαμόγελο στους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αυτιάς, ανοίγοντας την εκδήλωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων και εκδότης του περιοδικού «The Business Review», Παντελής Στεφανίδης, και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος), Αντώνης Ζαΐρης. «Τα βραβεία είναι το ελάχιστο, για να αποδείξουμε πόσο σεβόμαστε την προσπάθειά σας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στεφανίδης, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, χαιρετισμό απηύθυνε η γενική γραμματέας Τουρισμού, Ευρυδίκη Κουρνέτα, ενώ εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Αττικής και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Αθανάσιος Μπούρας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης, μάλιστα, απένειμε στη ΒΙΑΝΕΞ το platinum βραβείο. Εκ μέρους του Ομίλου Γιαννακόπουλου, την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Κλάδου Φαρμάκων ΒΙΑΝΕΞ, Αθανάσιος Σκάντζαρης. «Ο Όμιλος Γιαννακόπουλου έχει 93 χρόνια επιχειρηματικής ζωής και συνεχίζει. Η φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ θεωρείται η μεγαλύτερη φαρμακευτική βιομηχανία. Στη ΒΙΑΝΕΞ δουλεύουν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι διαχρονικά, και αυτό είναι η δύναμή της. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια, η ευθύνη για αυτό που κάνουμε και για το τελικό προϊόν που παραδίδουμε στον Έλληνα καταναλωτή. Η μεγαλύτερή μας δύναμη είναι το ελληνικό φαρμακείο, ο Έλληνας φαρμακοποιός που αγωνίζεται. Γι’ αυτό και τον στηρίζουμε 90 χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ» ανέφερε ο κ. Σκάντζαρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΛΠΕ, ΕΒΕΑ και ΣΕΒΤ.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Πηγή: newsbomb

vianex plat
vianex brabevsi
eternal brands2
eternal brands1