ΕΙΔΗΣΕΙΣ

PFIZER Hellas: Δωρεά της Pfizer Hellas στο Πουλίδειο Γηροκομείο Καβάλας

Δωρεά προς το «Πουλίδειο» Γηροκομείο Καβάλας, με σκοπό την αγορά σύγχρονων νοσοκομειακών κλινών για τους υπερήλικες τροφίμους του Ιδρύματος, πραγματοποίησε η Pfizer Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης. 

PFIZER Hellas: Δωρεά της Pfizer Hellas στο Πουλίδειο Γηροκομείο Καβάλας

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας», στο οποίο είχε τονιστεί η επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατάκοιτων υπερηλίκων.

Στην εκδήλωση παράδοσης της δωρεάς, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Pfizer Hellas, οι οποίοι παρέλαβαν και τιμητική πλακέτα από το Δ.Σ. του σωματείου για την προσφορά της εταιρείας. Παράλληλα, οι εθελοντές της ερασιτεχνικής ορχήστρας των εργαζομένων της Pfizer Hellas προσέφεραν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους και το προσωπικό του Ιδρύματος.

Η κυρία Σμαρώ Νικολαΐδου, Πρόεδρος της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας», δήλωσε σχετικά: «Το “Πουλίδειο” Γηροκομείο με σεβασμό και αγάπη προσφέρει σε πάνω από εκατό υπερήλικες συνανθρώπους μας στέγη, περίθαλψη και φροντίδα. Χάρη στη δωρεά της Pfizer Hellas, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να βελτιώσουμε αυτές τις υπηρεσίες και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος. Εκ μέρους του Δ.Σ, θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μου τόσο προς την εταιρεία για την υποστήριξη του έργου μας αλλά και προς τα μέλη της Pfizer Hellas Band, που ταξίδεψαν στην πόλη μας και χάρισαν σε όλους μας μια υπέροχη μουσική βραδιά.»

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και υπεύθυνος του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας: «Όλοι εμείς στη Pfizer Hellas πιστεύουμε ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι απλώς μια τυπική υποχρέωση αλλά μια ουσιαστική και άμεση ανάγκη, στην οποία έχουμε καθήκον να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και συνέχεια. Στο πλαίσιο αυτό, ήταν τιμή μας που είχαμε τη δυνατότητα να συμβάλλουμε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η “Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καβάλας” για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας στο νομό Καβάλας. Παράλληλα, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, με όχημα την αγάπη μας για τη μουσική, θελήσαμε να εκφράσουμε ένα μικρό δείγμα της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης μας προς τη γενιά που μας μεγάλωσε και έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική κοινωνία».