ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: Κλειστή η νέα Τοπική Μονάδα Υγείας Ωρωπού παρά τα εγκαίνια προ 2 μηνών

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου και Ιάσων Φωτήλας, για τη νέα Τοπική Μονάδα Υγείας στον Ωρωπό, η οποία δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία, παρά το γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες ο Δήμος παραχώρησε ανακαινισμένο κτήριο στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

ΝΔ: Κλειστή η νέα Τοπική Μονάδα Υγείας Ωρωπού παρά τα εγκαίνια προ 2 μηνών

«Καθώς βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου, με την αυξανόμενη προσέλευση των επισκεπτών και παραθεριστών να διογκώνουν αντίστοιχα τις καθημερινές ανάγκες ιατρικής περίθαλψης της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού, κρίνεται επείγουσα η άμεση έναρξη λειτουργίας και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της νέας Τοπικής Μονάδας Υγείας του Δήμου Ωρωπού» αναφέρουν οι δύο βουλευτές.

Οι επικεφαλής του τομέα Υγείας της ΝΔ ερωτούν τον υπουργό Υγείας, γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η λειτουργία της μονάδας και ποιος ευθύνεται για τη δίμηνη καθυστέρηση από τα εγκαίνια. Επίσης, πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία της, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής του Ωρωπού λόγω του αυξανόμενου όγκου επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.