ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου η επίσκεψη του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Ο κ. Αυγερινός είχε πολύωρη εποικοδομητική συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, κατά την οποία επιλύθηκαν διάφορα προβλήματα του Τμήματος.

Ο κ. Αυγερινός, με τη δεύτερη επίσκεψή του σε σύντομο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε την έμπρακτη στήριξή του και την εκπλήρωση της υπόσχεσης που έχει δώσει ότι θα προσφέρει αφειδώς τη βοήθειά του σε όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν τα Περιφερειακά Τμήματα του Ε.Ε.Σ., σε κάθε γωνιά της χώρας. Διαβεβαίωσε επίσης, ότι θα δίνει τη μάχη στο πλευρό εθελοντών και επαγγελματιών, που άοκνα μοχθούν για την αλλαγή σελίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την απελευθέρωσή του από "βαρίδια", νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού χαιρέτησε και μίλησε εκτενώς στη συνάντηση εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για τα τρέχοντα προβλήματα ενώ εξετάστηκαν από κοινού τρόποι καλής και αποδοτικής συνεργασίας. Όπως ανακοινώθηκε, οι συναντήσεις των εθελοντών του συγκεκριμένου τομέα με το μέλος του Δ.Σ. κ. Αικατερίνη Παλιούρα (υπεύθυνη για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας) θα πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα. Κατά τη διάρκειά τους θα συζητούνται θέματα εθελοντισμού, προβλήματα των ομάδων τους, νέες δράσεις, ιδέες και προτάσεις με σκοπό την ανασυγκρότηση και την άνοδο του εθελοντικού κινήματος.