ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. στην εκδήλωση «Brands with History» του Ecali Club

Μια ιδιαίτερη βραδιά διοργάνωσε η διοίκηση της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., η οποία υποδέχθηκε και τίμησε μεγάλα brands με μακρά ιστορία, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στους χώρους του Ecali Club.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. στην εκδήλωση «Brands with History» του Ecali Club

Με αφορμή τα 93 χρόνια λειτουργίας της ΕΚΑΛΗ Α.Ε. και των 46 του Ecali Club, εκδόθηκε το επετειακού χαρακτήρα λεύκωμα «Brands with History». Στο λεύκωμα παρουσιάζεται η έμπνευση λαμπρών επιχειρηματιών, οι οποίοι υλοποίησαν το όραμά τους με αποτελεσματικότητα και αφοσίωση, χωρίς να σταθεί εμπόδιό τους καμία δυσκολία ή χρονική συγκυρία.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου.

Τις απονομές του ξεχωριστού αναμνηστικού της βραδιάς -μιας πορσελάνης με τον πρώτο χάρτη της Εκάλης, που εκπονήθηκε το 1921- προς τους εκπροσώπους των εταιρειών έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Γεωργακάκης, το Μέλος ΔΣ, κ. Αλέξανδρος Δημακόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Παναγίδης, στέλεχος του Ομίλου Λάτση, καθώς και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων.

Μεταξύ των εταιρειών που έλαβαν μέρος ήταν και η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., την οποία εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος ΔΣ & Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος.

Πηγή: Newsbomb.gr