ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρά ΟΙΕΛΕ κατά ΠΟΕΔΗΝ για επανεξέταση πτυχίων

Επίθεση κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων και της στάσης της σε ό,τι αφορά την επανεξέταση των εργαζομένων με πτυχία ιδιωτικών ΤΕΕ, εξαπολύει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ελλάδος, την οποία εμμέσως κατηγορεί για κάλυψη πολιτικών φίλων.

Πυρά ΟΙΕΛΕ κατά ΠΟΕΔΗΝ για επανεξέταση πτυχίων

Σύμφωνα με την ΟΙΕΛΕ, ένας εκ των ιδιοκτητών των ΤΕΕ που μοίραζαν παράνομους τίτλους σπουδών, ήταν υποψήφιος βουλευτής μεγάλου κόμματος από το οποίο προέρχεται και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΟΙΕΛΕ κατηγορεί την ΠΟΕΔΗΝ ότι δεν έκανε τίποτα από το 2005, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τα πλαστά πτυχία, μέχρι σήμερα για να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και σημειώνει ότι «για την ΠΟΕΔΗΝ υπεράνω όλων είναι το μικροκομματικό συμφέρον και η συντήρηση ενός ψηφοθηρικού μηχανισμού εις βάρος της κοινωνίας, των χιλιάδων νόμια εργαζομένων στο ΕΣΥ και των χιλιάδων φοιτητών και σπουδαστών».

Καταλήγοντας, κάνει έκκληση στις «υγιείς δυνάμεις της ΠΟΕΔΗΝ να εργαστούν μαζί για να καθαρίσει το τοπίο και να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των παράνομων τίτλων».