ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα οφέλη να έχεις παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας

Πολλοί γονείς από τη στιγμή που αποφασίζουν να κάνουν δεύτερο παιδί, θέλουν να έχει μικρή διαφορά με το πρώτο. Άλλοι πάλι, δεν αντέχουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν να μπουν ξανά στην ίδια διαδικασία και αφήνουν να μεσολαβήσουν μερικά χρόνια.

Τα οφέλη να έχεις παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας

Η απόφαση απόκτησης παιδιών είναι καθαρά προσωπική και δεν υπόκειται σε κάποιους κανόνες. Πάντα υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, όποια κι αν είναι η επιλογή, γι΄αυτό και ο καθένας αποφασίζει με βάση τις αντοχές του (προσωπικές, οικονομικές). Η Leena Kollar, μητέρα δύο παιδιών, με διαφορά δύο χρόνων μεταξύ τους, γράφει για τους λόγους που πρέπει να κάνει μια γυναίκα παιδιά με μικρή διαφορά μεταξύ τους.

1.Ισχυρό δέσιμο

Όταν τα αδέλφια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, στην ουσία μεγαλώνουν παρέα. Νοιάζονται το ένα για το άλλο, φροντίζει το ένα το άλλο, παίζουν μαζί. Ακόμα κι αν τσακώνονται τις περισσότερες φορές είναι ο καλύτερος φίλος του άλλου. Είναι τόσο πολύτιμο! Έχοντας αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους είναι σίγουρο ότι θα το έχουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr