ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωκλινική Παίδων: Στο δυναμικό της ο Παιδοορθοπαιδικός Ευγένιος Ζ. Βλάχος

Μία νέα συνεργασία με τον διακεκριμένο Χειρουργό-Παιδοορθοπαιδικό Δρ. Ευγένιο Βλάχο ανακοινώνει η Ευρωκλινική Παίδων, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει στους μικρούς ασθενείς.

Ευρωκλινική Παίδων: Στο δυναμικό της ο Παιδοορθοπαιδικός Ευγένιος Ζ. Βλάχος

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευρωκλινικής: «Ο κ. Βλάχος θα ενισχύσει το επιστημονικό δυναμικό της Ευρωκλινικής με την πολυετή εμπειρία του στην ειδικότητα του. Είναι από τους πλέον καταξιωμένους Παιδοορθοπαιδικούς, έχοντας υπηρετήσει στα μεγαλύτερα Παιδιατρικά και μη, Δημόσια Νοσοκομεία (Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού, Νοσοκομείο Νίκαιας Άγιος Παντελεήμων, Β’ Παιδιατρική Πανεπιστημίου Αθηνών-Μονάδα Εφηβικής Υγείας κ.ά). Τα τελευταία εννέα χρόνια κατείχε τη θέση του συντονιστή Διευθυντή στο Παιδοορθοπαιδικό τμήμα του Π. Γ. Νοσοκομείου ΚΑΤ ενώ ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα Παιδοορθοπαιδικών παθήσεων και χειρουργικών εξειδικεύσεων. Για περισσότερο από 25 χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος του Ιατρείου Σκολίωσης και άλλων παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού έχοντας εξετάσει περισσότερα από 8.500 παιδιά και εφήβους και έχοντας πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων σπονδυλοδεσίας. Διαθέτει εξίσου σημαντική ακαδημαϊκή εμπειρία ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων-συμποσίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό τόσο ως πρόεδρος όσο και ως εισηγητής-ομιλητής. Παράλληλα έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και ανακοινώσεων στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό τύπο».

Ο Διοικητικός Διευθυντής του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Πέτρος Λούκας ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον κ. Ευγένιο Βλάχο στο δυναμικό της Ευρωκλινικής Παίδων. Η έλευσή του όχι μόνο ενισχύει την ποιότητα ιατρικών προδιαγραφών που έχουμε θέσει ως όμιλος να προσφέρουμε στο κέντρο της Αθήνας αλλά ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την έναρξη λειτουργίας ενός σύγχρονου εξωτερικού Ιατρείου εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης για παιδιά και εφήβους, αξιοποιώντας την εξειδίκευση και την μακρόχρονη εμπειρία του κου Βλάχου.

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία πλήρης παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων όπως το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.ά.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι ιατροί και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της, έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα από 300.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει πιστοποιηθεί με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ευρωκλινική Παίδων σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας