ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θερμή συνάντηση Μαριάννας Βαρδινογιάννη – Μπριζίτ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο

Την ευκαιρία για μια ζωηρή συζήτηση είχαν στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου και της συζύγου του στο Προεδρικό Μέγαρο, οι κυρίες Μπριζίτ Μακρόν και Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Θερμή συνάντηση Μαριάννας Βαρδινογιάννη – Μπριζίτ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του, Σίσσυ Παυλοπούλου προς τιμήν του Προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του Μπριζίτ, παρευρέθηκαν συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης, σύσσωμο το υπουργικό Συμβούλιο, Έλληνες και Γάλλοι πανεπιστημιακοί και επιχειρηματίες, διπλωμάτες, καθώς και εκπρόσωποι της τέχνης και της διανόησης, μεταξύ των οποίων ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας γνώριζε το έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη ως Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, ενώ στάθηκε και στη δράση της στο πλαίσιο της εκστρατείας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Η συζήτηση, που έγινε σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, προοιωνίζεται την έναρξη μιας στέρεης συνεργασίας σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος των δύο κυριών.

170907 3001aprr

Πηγή: newsbomb