ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν τεστ μνήμης από το Ιατρικό Αθηνών & το Ιασώ

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ, οι όμιλοι Ιατρικό Αθηνών και Ιασώ, πραγματοποιούν Δωρεάν Τεστ Μνήμης.

Δωρεάν τεστ μνήμης από το Ιατρικό Αθηνών & το Ιασώ

Ειδικότερα, δωρεάν Τεστ Μνήμης προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, σήμερα 21 Σεπτεμβρίου.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στις 21 Σεπτεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 14.00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

- Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 210 6862984

- Ιατρικό Ψυχικού: τηλ. 210 6974033

- Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310 400463 και 464

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Προσφορά από το Ιατρείο Άνοιας του ΙΑΣΩ General

Εξάλλου, το Ιατρείο Άνοιας του ΙΑΣΩ General, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ προσφέρει Δωρεάν αξιολόγηση μνήμης και λοιπών νοητικών λειτουργιών.

Οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ειδικά τεστ μνήμης ώστε να αξιολογηθούν οι γνωστικές τους λειτουργίες, καθώς και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τις διαταραχές μνήμης και τις μεθόδους διατήρησης ενός υγιούς και νεανικού εγκεφάλου. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους παράγοντες κινδύνου και τις στρατηγικές πρόληψης της άνοιας.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στο τηλ. 210 6502960 (Δευτ.-Παρ. 9:00-15:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Η έγκαιρη και σωστή αξιολόγηση είναι πολύ σημαντική για τον ασθενή και τους οικείους του γιατί τους επιτρέπει:

- να ξεκινήσουν έγκαιρα φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές θεραπείες.

- να ενημερωθούν για τους τρόπους αποτροπής ή καθυστέρησης των συμπτωμάτων.

- να εκπαιδευτούν ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την καθημερινότητά τους.

- να μάθουν μεθόδους για να διατηρήσουν τις νοητικές τους λειτουργίες σε ικανοποιητικό επίπεδο παρά το πέρασμα των χρόνων.

Διαβάστε ακόμη:

Νόσος Alzheimer: Στα 3 δισ ευρώ το κόστος στην Ελλάδα - Δείτε το βίντεο της αλήθειας