ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Healthcare Awards 2017: Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ βραβεύτηκαν για τις καινοτόμες υπηρεσίες τους

Μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών στον χώρο της δερματολογικής υγείας έλαβαν τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology.

Healthcare Awards 2017: Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ βραβεύτηκαν για τις καινοτόμες υπηρεσίες τους

Στην τελετή απονομής των Healthcare Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology έλαβαν το «Silver Award» στην κατηγορία των Καινοτόμων Υπηρεσιών, μία βράβευση που ήρθε να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα τους ως ποιοτικά και πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα.

Ειδικότερα, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology βραβεύτηκαν για πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, όπως το Ψηφιακό Βιβλιάριο Δερματολογικής Υγείας IQ/e-skin.health, το οποίο δίνει στον ασθενή πρόσβαση στον ατομικό του Ιατρικό Φάκελο Δερματολογικής Υγείας, όποτε και από όπου το επιθυμεί.

Διακρίθηκαν, επίσης, για το πλέον εξελιγμένο σύστημα αυτοματοποιημένης ολόσωμης χαρτογράφησης δέρματος IQ Body Scanner-Total Body Mapping, την υπερσύγχρονη μονάδα Φωτοδυναμικής Θεραπείας Ακμής Acnelaser και τη θεραπεία miraDry, τη μοναδική που δίνει οριστική λύση στη μασχαλιαία υπεριδρωσία.

Το βραβείο παρέλαβε ο δερματολόγος Dr Τζερμιάς Χριστόφορος, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ - Intensive Quality Dermatology, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στην εφαρμογή των εξελιγμένων δερματολογικών LASER στην Ελλάδα.

«Το Βραβείο Καινοτόμων Υπηρεσιών πιστοποιεί την 20χρονη και πλέον επιστημονική συμβολή μας στη Θεραπευτική, Κοσμητική και Επεμβατική LASER Δερματολογία, με την παροχή άριστων, πρότυπων υπηρεσιών» δήλωσε ο Dr Τζερμιάς, μετά την παραλαβή του βραβείου.

«Στόχος μας είναι η διαρκής αναβάθμιση των δερματολογικών υπηρεσιών και θεραπειών που προσφέρονται στον ελλαδικό χώρο, ώστε να γίνουν εφάμιλλες με αυτές που εφαρμόζονται σε κέντρα του εξωτερικού. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει και επιβραβεύει σε πανελλαδικό επίπεδο την πολύχρονη επένδυσή μας σε καινοτόμα τεχνολογία, εφαρμοσμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, καθιστώντας μας Πρότυπη και Καινοτόμα Μονάδα Δερματολογικής Υγείας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του Dr Τζερμιά από Member σε Fellow στην Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS). Πρόκειται για τον ύψιστο τίτλο που μπορεί να λάβει ένας ιατρός, αποκτώντας ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό, που αποστολή έχει να προάγει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων, με την εφαρμογή εξελιγμένων LASER και άλλων Energy Based Devices προς όφελος των ασθενών.

IQ - Intensive Quality Dermatology
Κολωνάκι: 210 7242600
Μαρούσι: 210 6100900