ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ιστοσελίδα από τη Φαρμασέρβ Λίλλυ

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ διαθέτει σήμερα, πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων και των παραφαρμακευτικών προϊόντων κατέχοντας σημαίνουσα θέση στο χώρο της ανθρώπινης υγείας.

Νέα ιστοσελίδα από τη Φαρμασέρβ Λίλλυ

Προτεραιότητές της είναι, η παροχή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες και προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις σε σοβαρές ασθένειες, η εξασφάλιση αντικειμενικής ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας για τα σκευάσματά της και η παροχή υποστηρικτικών προγραμμάτων που συμβάλλουν στην εκπαίδευση των ασθενών για τη σωστή χρήση των φαρμάκων με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου θεραπευτικού αποτελέσματος.

Τηρώντας πάντα τη δέσμευσή της να συμβάλει στην βελτίωση της ενημέρωσης που αφορά την υγεία των Ελλήνων πολιτών, οι άνθρωποι της εταιρείας, δημιούργησαν τη νέα ιστοσελίδα της.

Εύχρηστη, με ανανεωμένο σχεδιασμό, αποτυπώνει την σύγχρονη εικόνα της Φαρμασέρβ–Λίλλυ προσφέροντας σημαντικά καθαρότερη εικόνα στον επισκέπτη.

Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα, όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας με επικεφαλής τους κ. κ. Διονύσιο και Σπύρο Φιλιώτη, «μπορείτε να ενημερωθείτε για τις θεραπευτικές κατηγορίες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και προσεγγίστε μέσα από υπεύθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη ματιά ασθένειες και παθολογικές καταστάσεις που ενδιαφέρουν τον καθένα. Στο blog θα βρείτε αξιόπιστες πληροφορίες για ποικίλα θέματα Υγείας και επίκαιρα άρθρα που αφορούν τους ασθενείς, τους φροντιστές αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Αν είστε επιστήμονας Υγείας, κάνοντας login στην περιοχή που είναι διαμορφωμένη για εσάς, αποκτάτε πρόσβαση σε εξειδικευμένες πληροφορίες για τις θεραπευτικές λύσεις που προτείνει η Φαρμασέρβ–Λίλλυ καθώς και σε ποικίλα ιατρικά νέα του ενδιαφέροντός σας».

Διαβάστε ακόμη:

Στρατηγική συμφωνία Φαρμασέρβ Λίλλυ & Nestle για το συμπλήρωμα διατροφής Meritene