ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η WinMedica στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου

Η WinMedica, βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου, στηρίζοντας τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως και τις 15 Οκτωβρίου.

Η WinMedica στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου

Η WinMedica παρέδωσε δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μετρητές σακχάρου On Call® Vivid με τα αντίστοιχα αναλώσιμα τους (σκαρφιστήρες και ταινίες μέτρησης) και Sofargen® Spray, το επουλωτικό σπρέι για την αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, ιδίως αμυχών, γδαρσιμάτων, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος.

Η Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, με 70 εθελοντές. Συγκεκριμένα, στους κατοίκους της Αλοννήσου δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν 23 ειδικευμένους ιατρούς και να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στο πλήρως στελεχωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της Ομάδας καθώς και δωρεάν εμβολιασμoύς κατά του πνευμονιόκοκκου.

Σχετικά με τη WinMedica

Η WinMedica είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με ταχύτατη ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά από το 2008 μέσω στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένες ερευνητικές εταιρείες για την εισαγωγή και κυκλοφορία καινοτόμων σκευασμάτων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα. Τοποθετείται στρατηγικά στις ανερχόμενες αγορές των βιοτεχνολογικών προϊόντων και επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω εθνικών και διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σήμερα απασχολεί 135 εργαζομένους με μεγάλη εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.

Διαβάστε ακόμη:

Silver βραβείο για τη WinMedica στα Healthcare Business Awards 2017