ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣτηρίΖΟΥΜΕ: Πρόγραμμα κατ’ οίκον υποστήριξης μαχητών του καρκίνου

Στις σημαντικότερες μάχες της ζωής μας χρειαζόμαστε και τις σημαντικότερες συμμαχίες. Το Πρόγραμμα ΣτηρίΖΟΥΜΕ είναι μία τέτοια συμμαχία.

ΣτηρίΖΟΥΜΕ: Πρόγραμμα κατ’ οίκον υποστήριξης μαχητών του καρκίνου

Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της «Νοσηλείας», του οργανισμού που προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι, και του «ΚΕΦΙ», του οργανισμού που στέκεται δίπλα στους ογκολογικούς ασθενείς. Και οι δυο οργανισμοί εδώ και χρόνια προσφέρουν δωρεάν αυτές τις υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στόχος του Προγράμματος

H βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών με την ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική κάλυψη των ασθενών αυτών στο οικείο περιβάλλον τους.

Αυτή η κατ’ οίκον υποστήριξη έρχεται πάντα σε συνέχεια της νοσοκομειακής περίθαλψης, βοηθώντας τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα συμπτώματα της νόσου, τόσο οργανικά όσο και ψυχοκοινωνικά.

Επιπλέον, η κατ’ οίκον νοσηλεία των ασθενών θα τους προστατεύσει, περιορίζοντας δραστικά τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις από ενδεχόμενη εισαγωγή τους σε νοσοκομείο.

Παροχές του Προγράμματος

Η υποστήριξη προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με τον κάθε ασθενή, τις ανάγκες του αλλά και τις επιθυμίες του.

Περιοχές κάλυψης: Κεντρική και ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αθηναίων.

Διάρκεια υλοποίησης: 1 Νοεμβρίου 2017 - 30 Απριλίου 2018.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.: 210 21 12 395 / 210 64 68 222
www.stirizoume.nosilia.org.gr / www.nosilia.org.gr / www.anticancerath.gr
www.facebook.com/StiriZOYME

Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Αίθουσα ΜΕΤΡΟ Συντάγματος - 23, 24 & 25 Νοεμβρίου 2017

Την Πέμπτη 23, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 η «Νοσηλεία» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι εθελοντές του οργανισμού θα βρίσκονται στον χώρο και θα σας διευκολύνουν στις αγορές σας.

Στο παζάρι θα βρείτε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

Η «Νοσηλεία» είναι ανεξάρτητη κοινωφελής οργάνωση µε µη κερδοσκοπικό χαρακτήρα που λειτουργεί µε τη μορφή σωματείου και δραστηριοποιείται από το 2001.

‘Όραμά της είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και κατ' οίκον νοσηλείας σε όλους τους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Στα 16 χρόνια που λειτουργεί έχει καταφέρει να προσφέρει φροντίδα υγείας σε χιλιάδες ασθενείς που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αθηναίων και συνεχίζει με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση το έργο της.

Πτυχιούχοι επαγγελματίες υγείας και εθελοντές συνεργάζονται με την οργάνωση καθημερινά, προσφέροντας φροντίδα υγείας σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορεί.

Στηρίζοντας τις δράσεις τής οργάνωσης συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθειά της να προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε ακόμα περισσότερους ασθενείς.

Στη χριστουγεννιάτικη εορταγορά θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικά για το έργο της οργάνωσης.

Πληροφορίες: 210 211 2395 / info@nosilia.org.gr / www.nosilia.org.gr