ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η DEMO ABEE στο 26ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

Ενεργό συμμετοχή στο 26ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό συνέδριο είχε η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, το οποίο διεξήχθη από τις 9-12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Η DEMO ABEE στο 26ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

Οι Πνευμονολόγοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το portfolio της στον χώρο της πνευμονολογίας. Η DEMO διαθέτει θεραπείες που αφορούν σπάνιες παθήσεις όπως είναι η πνευμονική υπέρταση και η εκ γενετής έλλειψη αλφα-1 αντιθρυψίνης, δύο πολύ σοβαρές και σπάνιες παθήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε μάλιστα η ενημέρωση των ειδικών γύρω από την θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από ανεπάρκεια ή/και έλλειψη α1-αντιθρυψίνης στους οποίους η περίσσεια σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται “ελαστάση” προκαλεί σε βάθος χρόνου την καταστροφή του πνευμονικού ιστού.

Η DEMO για τους ασθενείς αυτούς διαθέτει θεραπευτικό σκεύασμα, καθώς εισάγει και προωθεί σκεύασμα υποκατάστασης α1-αντιθρυψίνης με αποτέλεσμα σήμερα σημαντικός αριθμός ασθενών να λαμβάνει τη θεραπεία αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα.
Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής στόχευσης στην συνδρομή της προσπάθειας της επιστημονικής κοινότητας, ως προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.

Σχετικά με τη DEMO ΑΒΕΕ

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τρεις παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 850 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 84 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία.

Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

PRODUCTION 4

Διαβάστε ακόμη:

DEMO ΑΒΕΕ: Διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα SALUS INDEX