ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής ΠΕΔΥ γιορτάζει τα 50 χρόνια δράσης του με εβδομάδα εκδηλώσεων

Το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής (Κ.ΠΨ.Υ.) Αθήνας είναι ένα εξειδικευμένο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο που φροντίζει την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων και μεριμνά για την προαγωγή της λειτουργικότητας των οικογενειών.

Το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής ΠΕΔΥ γιορτάζει τα 50 χρόνια δράσης του με εβδομάδα εκδηλώσεων

Στην ξηρασία του δημόσιου χώρου και ενάντια στα άλλοθι που προσφέρει η κοινωνικοοικονομική κρίση, οι Ειδικοί Επιστήμονες του Κ.ΠΨ.Υ. επιμένουν όχι απλώς να αντιμετωπίζουν ψυχοθεραπευτικά τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών, αλλά να αναζητούν και να αναδεικνύουν την κρυμμένη ομορφιά των ανθρώπων και την τρυφερότητα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάκοπης, ποιοτικής και δημιουργικής λειτουργίας του Κ.ΠΨ.Υ. και με τον τίτλο «Ταξιδεύοντας και Ανακαλύπτοντας την Ομορφιά των Ανθρώπων», το Κέντρο διοργανώνει από τις 20/11/2017 έως τις 26/11/2017 μια σειρά δράσεων σε επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διαδραστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, στον χώρο του, Ηπείρου 17, Αθήνα (περιοχή Μουσείο).

Στόχος των δράσεων αυτών είναι το μοίρασμα, η ανταλλαγή, η χαρά και η μετουσίωση της επαγγελματικής πείρας των 77.000 περιστατικών του Κέντρου όχι μόνο από την πλευρά του Ειδικού, αλλά κυρίως από την πλευρά του ανθρώπου.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων του Κ.ΠΨ.Υ. πατώντας εδώ.