ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Νοσοκομείο Γρεβενών το Εθνικό Βραβείο Energy Globe Ελλάδας 2017

Στο Νοσοκομείο Γερβενών απένειμαν η Πρέσβειρα της Αυστρίας κυρία Andrea Ikic-Boehm και ο Εμπορικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας-ADVANTAGE AUSTRIA κ. Gerd Dueckelmann-Dublany το Εθνικό Βραβείο Energy Globe Ελλάδας 2017 για το έργο σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη του Νοσοκομείου.

Στο Νοσοκομείο Γρεβενών το Εθνικό Βραβείο Energy Globe Ελλάδας 2017

Η απονομή του βραβείου έγινε χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού Υγείας κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Ρούσης Αλεξανδρής και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Παντελής Αλεξιάδης.

Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος του έργου Τεχνικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Βύρωνας Μπακαϊμης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των γραφείων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, των Γενικών Διευθύνσεων και άλλων διευθύνσεων του Υπουργείου, Υγειονομικών Περιφερειών καθώς και Νοσοκομείων από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο έχει επιλεχθεί ανάμεσα σε 2.000 έργα από όλον τον κόσμο προκειμένου να διεκδικήσει το Διεθνές Βραβείο Energy Globe 2017 στην κατηγορία του, στο πλαίσιο μίας τελετής που θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2018 στην Τεχεράνη του Ιράν.

Με περισσότερες από 180 συμμετέχουσες χώρες, ο θεσμός των Bραβείων Energy Globe αποτελεί σήμερα παγκοσμίως το πιο αναγνωρισμένο περιβαλλοντικό βραβείο.

Διαβάστε ακόμη:

Διεθνές περιβαλλοντικό βραβείο στο νοσ. Γρεβενών - Όταν το ΕΣΥ θέλει, τότε μπορεί...