ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν εξέταση για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ

Ενημερωτική εκδήλωση του κοινού με θέμα: «Αγγειακά νοσήματα: πρόληψη-διάγνωση-αντιμετώπιση» και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της νεοϊδρυθείσας Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Α.Π.Θ. (Δ/ντής: Καθηγητής Κυριάκος Δ.Κτενίδης) στο Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 16:30 μέχρι τις 20:00 στο Αμφιθέατρο και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. 

Δωρεάν εξέταση για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται για 4η συνεχή χρονιά από το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» που πρόσφατα αναβαθμίσθηκε από τους κρατικούς θεσμούς σε ανεξάρτητη Αγγειοχειρουργική Κλινική Α.Π.Θ. (ΦΕΚ ίδρυσης ΦΕΚ B 2568/ 25 Ιουλίου 2017). Περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Η ενημερωτική εκδήλωση του κοινού και οι δωρεάν εξετάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations, τηλ.:210 3645 629, Δευτ.-Παρ.και ώρες 09:30 - 17:30, ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα αυτή ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Οι δωρεάν εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς με τη βοήθεια του προσωπικού της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ».