ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΕ: Φαιδρές και διχαστικές οι δηλώσεις Πολάκη για όλους τους νοσηλευτές

Απερίφραστα καταδικάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΕ, τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, τις οποίες χαρακτηρίζει φαιδρές, απαράδεκτες και διχαστικές, αναφορικά με την εργασία των συναδέλφων νοσηλευτών στο ΕΣΥ και συγκεκριμένα στο Γ.Ν.Α. “Σισμανόγλειο”, προσομοιάζοντάς τους, ως πλοκάμια παρακράτους. 

ΕΝΕ: Φαιδρές και διχαστικές οι δηλώσεις Πολάκη για όλους τους νοσηλευτές

Σ’ ένα κατεστραμμένο σύστημα υγείας. ο κ. Πολάκης έρχεται για άλλη μια φορά να πυροδοτήσει την οργή των χιλιάδων νοσηλευτών που χάρη στην αυτοθυσία και αυταπάρνησή τους κρατούν ανοικτά τα νοσοκομεία ακόμα, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, προσθέτοντας ακόμη τα εξής:

«Αντί συγγνώμης λοιπόν, επιδίδεται μέσω του fb του προσφιλούς τρόπου διακυβέρνησης του υπουργείου, σε απρεπείς χαρακτηρισμούς και τακτικές, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η εξιλέωση για τα φοβερά δεινά που έχει περιέλθει το ΕΣΥ.
Καλούμε τον κ. Πολάκη λοιπόν, ν’ αφήσει τις πομφόλυγες και τον «πόλεμο των σεντονιών» και να ενσκήψει πραγματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές και κατ’ επέκταση οι ασθενείς σ’ ένα κατ’ επίφαση κοινωνικό κράτος».

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΕΔΗΝ: Στο Σισμανόγλειο λείπουν σεντόνια γιατί η διοίκηση θέλει πλεόνασμα στο τέλος του έτους



Η απάντηση της διοίκησης του Σισμανόγλειου για τα... άφαντα σεντόνια

ΠΑΣΟΝΟΠ: Σφοδρή αντίδραση για τα λεγόμενα Πολάκη περί παρακράτους στο ΕΣΥ

Τα σεντόνια του ΕΣΥ & το παρακράτος του Πολάκη

Πολάκης: Παρακράτος με πλοκάμια αλλά θα τα κόψουμε - Τι αναφέρει για το Σισμανόγλειο