ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 9η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η 9η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και το σύνθημα που θα κυριαρχήσει μεταξύ άλλων, είναι «Μαζί αναδεικνύουμε τη Δύναμη της Άσπρης Μπλούζας». 

Η 9η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Αναμφισβήτητα, η εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας περνά μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση, ιδιαίτερα σε μια άκρως ανταγωνιστική εποχή.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό διήμερο, η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε.) και η ομάδα της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ, ευελπιστούν να ενθουσιάσουν τους σύνεδρους, ιατρούς και φαρμακοποιούς, με ένα επίκαιρο και καινοτόμο πρόγραμμα 48 ομιλιών, 10 στρογγυλών τραπεζιών και 29 Εργαστηρίων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 9ης Διημερίδας περιλαμβάνει 4 θεματικούς πυλώνες:

1. 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ε.Φ.Ε. με ενότητες σχετικά με: Πρόληψη, Φυτικά Φάρμακα, Δερματικές Παθήσεις, Κοινωνική Προσέγγιση και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.

2. Marketing και Διαχείριση, με ενότητες σχετικά με: Οικονομία, Διοίκηση Συνεργατών, Διαπραγματεύσεις, Πιστότητα Πελάτη και Στρατηγική Καινοτομία.

3. Εξελίξεις στο Επάγγελμα, με Στρογγυλά Τραπέζια σχετικά με: τους συνεργικούς ρόλους Ιατρού και Φαρμακοποιού, το μέλλον των Υπηρεσιών Υγείας, την Ψηφιακή Υγεία, την Ανάπτυξη των Καλλυντικών στα φαρμακεία και το Χονδρεμπόριο.

4. Καινοτομία και Τεχνολογία, με ενότητες σχετικά με: Επιχειρηματικά Καινοτόμες Πρακτικές, Χρήση Νέων Τεχνολογιών και Υπηρεσίες Υγείας.

Το κύριο μήνυμα της Διημερίδας είναι ότι παράλληλα με την επιστημονική συμβουλή, πρέπει να προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες στους ασθενείς- πελάτες, ενδυναμώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, προκειμένου να βιώνουν καθημερινά θετικές και ανθρώπινες εμπειρίες στο φαρμακείο ή στο ιατρείο!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Ιατρούς με Δωρεάν Συμμετοχή και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.500 επισκέπτες στο διήμερο. Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο δίπλα στις αίθουσες ομιλιών, θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω από 80 εταιρείες του χώρου.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πολίτες εμπιστεύονται απόλυτα τους φαρμακοποιούς αλλά αγνοούν την πρόληψη

Ο σύγχρονος φαρμακοποιός να αναδείξει το φαρμακείο του σε Κέντρο Υγείας & Ευεξίας