ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η INC Research/InVentiv Health μετονομάστηκε σε Syneos Health

Την αλλαγή της ονομασίας της σε Syneos Health, ανακοίνωσε στις 4 Ιανουαρίου 2018, η INC Research/InVentiv Health.

 

Η INC Research/InVentiv Health μετονομάστηκε σε Syneos Health

Η νέα ονομασία σηματοδοτεί τον μοναδικό πλήρως ολοκληρωμένο και καθετοποιημένο οργανισμό παροχής υπηρεσιών στον κλάδο της υγείας, όπως αναφέρει η διοίκησή της.

Περισσότερα από 21.000 κορυφαία στελέχη σε 110 χώρες, εξειδικευμένα στην κλινική έρευνα και την εμπορική ανάπτυξη ενώθηκαν κάτω από αυτή τη ονομασία, που σηματοδοτεί την σημαντική συγχώνευση των δύο εταιρειών –μιας εταιρείας κλινικών ερευνών (CRO) και μιας εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας στον κλάδο υγείας.

Με σκοπό τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου υγείας, η Syneos Health είναι ο μοναδικός πλήρως ολοκληρωμένος και καθετοποιημένος οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις φαρμακευτικές εταιρείες, στις ενώσεις ασθενών, στα νοσοκομεία και τις κλινικές, στους θεσμούς υγείας και φαρμάκου καθώς και στους Επαγγελματίες Υγείας.

Την Syneos Health εκπροσωπεί στην Ελλάδα και την Κύπρο η Alpha Public Relations, με εξειδίκευση 30 και πλέον χρόνων στο Health Communications, Medical Marketing & Sales Solutions (ενημέρωση Ε.Υ. και παραγγελιοληψία) προς όλα τα κοινά (ιατρούς, φαρμακοποιούς, ενώσεις ασθενών, ευρύ κοινό, αλλά και κυβερνητικές Αρχές).

Η λέξη Syneos επικοινωνεί την αξία του συγχρονισμού των κλινικών και εμπορικών δυνατοτήτων για την επιτάχυνση της απόδοσης των projects των πελατών, η ονομασία προέρχεται από τη λέξη «νέο», σηματοδοτώντας μια νέα προσέγγιση στον κλάδο της υγείας, ενώ η παλέτα των χρωμάτων είναι ένα έντονο πορτοκαλί δείχνοντας το τολμηρό όραμα της εταιρείας.

Ο Alistair Macdonald, Διευθύνων Σύμβουλος της Syneos Health τόνισε μεταξύ άλλων, με αφορμή την αλλαγή του ονόματος: «Η Syneos Health εκφράζει την αξία μας, η οποία είναι η ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να δημιουργούμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας ώστε να αναπτύξουν και να εισάγουν στην αγορά τις θεραπείες και τα προϊόντα τους. Το μοντέλο μας, αυτό της βιοφαρμακευτικής επιτάχυνσης (Biopharmaceutical Acceletation), που επιτρέπει στους ειδικούς στις κλινικές έρευνες και την εμπορική επικοινωνία να λειτουργούν και να εργάζονται ταυτόχρονα και συγχρονισμένα, είναι μοναδικό στη φαρμακευτική βιομηχανία και από αυτό το φιλόδοξο όραμα γεννήθηκε η Syneos Health».

Η Καίτη Αντωνοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Alpha Public Relations, επεσήμανε ότι «Το νέο μας σχήμα καθώς και η φιλοσοφία του είναι πλέον με τέτοιο τρόπο δομημένο ώστε να διευκολύνει την διεπιστημονική προσέγγιση και την προώθηση σχεδίων και προγραμμάτων για όλα τα κοινά- στόχους με μεγαλύτερη ταχύτητα και σχετικότητα. Πιστεύουμε ότι αυτή η απόδοση θα δημιουργήσει εξοικονόμηση χρημάτων για τους πελάτες μας».