ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Το τμήμα Ιωαννίνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η επίσημη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Du Lac την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

ΕΕΣ: Το τμήμα Ιωαννίνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Νικόλαος Γερασιμίδης καλωσόρισε τα μέλη, τους εθελοντές και τους πολυάριθμους φίλους του Ε.Ε.Σ. και υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό.

Ο κ. Αυγερινός στο χαιρετισμό του εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα στελέχη, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Τμήματος ενώ στη συνέχεια απένειμε Τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά και συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με το τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ακολούθησαν σύντομοι απολογισμοί του περασμένου έτους από τους εκπροσώπους των τριών Σωμάτων.

Το Μουσικό μέρος καλύφθηκε από τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων-Φορέων και Οργανισμών.

Διαβάστε ακόμη:

Αν. Αυγερινός: Θέλω έναν δυνατό Οργανισμό, διαφανή & αποτελεσματικό