ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δρ. Αν. Αυγερινός, στα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο 401 ΓΣΝΑ

Στα εγκαίνια της νέας Μονάδας Ενδοσκοπήσεων και της ανακαινισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, παρέστη την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, μετά από επίσημη πρόσκληση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Δρ. Αν. Αυγερινός, στα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο 401 ΓΣΝΑ

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας, παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ.

Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις συμβάλλουν καθοριστικά στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, γεγονός που έχει ιδιαίτερα θετικές επιπτώσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό η προστασία και η προαγωγή της υγείας αποτελεί ύψιστο καθήκον και προτεραιότητα. Μέσα από πρωτοποριακά, ευέλικτα και διαρκώς προσαρμοζόμενα προγράμματα ιατρονοσηλευτικής φροντίδας τα επαγγελματικά στελέχη, οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Οργανισμού καταβάλλουν συστηματική προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσουν στο μέτρο του εφικτού τις σύγχρονες προκλήσεις και τις αυξημένες ανάγκες της εποχής μας, με επίκεντρο τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.