ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης για όλους τους πολίτες από ΑΧΑ & Ιατρικό Αθηνών

Ένα νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης το Mediσυν Care δημιούργησαν από κοινού ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών και η ΑΧΑ, το οποίο είναι διαθέσιμο από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης για όλους τους πολίτες από ΑΧΑ & Ιατρικό Αθηνών

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε προγραμματισμένα ή έκτακτα περιστατικά και ορισμένες από τις παροχές του είναι:

▪ Διαγνωστικές εξετάσεις με ετήσιο όριο 4.000 € και μικρή ή μηδενική συμμετοχή
▪ Δωρεάν ετήσιο πλήρες check up ή προγεννητικός έλεγχος
▪ Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς σε όλη την Ελλάδα με μικρή ή μηδενική συμμετοχή
▪ Ηλικία εισόδου έως τα 70 έτη και ηλικία διατήρησης έως τα 99 έτη

Το πρόγραμμα Mediσυν Care έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία όλο και περισσότεροι Έλληνες φροντίζουν για τη διασφάλιση της υγείας τους και προσφέρει βέλτιστη σχέση αξίας – κόστους, σε μια ισορροπία που έχει επιτευχθεί χάρη στη δέσμευση της ΑΧΑ για την προστασία της υγείας και τη βαθιά τεχνογνωσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Για τη συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ κ. Ερρίκος Μοάτσος ανέφερε: «Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες αποκτούμε τη δυναμική να αλλάξουμε τα δεδομένα για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την ΑΧΑ. Αναπτυσσόμαστε σταθερά σε έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες του Ομίλου ΑΧΑ και προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου, με στόχο να είμαστε πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά για την πρόληψη της υγείας και την προστασία των συμπολιτών μας».

Η παρουσίαση του προγράμματος προς τους συνεργάτες της ΑΧΑ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Κεφαλάρι την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Στη διάρκεια αυτής, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ κ. Νίκος Σακελλαρίου επεσήμανε: «Δημιουργήσαμε το Mediσυν Care σε μια υποδειγματική συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Με το νέο αυτό πρόγραμμα απαντάμε υπεύθυνα και ολοκληρωμένα στις ανάγκες που έχουν σήμερα οι συμπολίτες μας για παροχές υψηλών προδιαγραφών με χαμηλό κόστος. Έχουμε την πεποίθηση πως το Mediσυν Care θα στηρίξει τους ασφαλισμένους μας και θα τους βοηθήσει να είναι πιο ήρεμοι και υγιείς στην καθημερινότητά τους».

Από πλευράς του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Δρ. Β. Αποστολόπουλος επεσήμανε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η συνεργασία μας με την ΑΧΑ στοχεύει στο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Οι κορυφαίοι ιατροί - συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε, καθώς και οι υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μας μονάδες είναι πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων στο καινοτόμο αυτό προϊόν της ΑΧΑ».

Το νέο πρόγραμμα Mediσυν Care αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στα προγράμματα ασφάλισης υγείας που παρέχονται προς τους καταναλωτές. Κατά το σχεδιασμό του προγράμματος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στο να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, σε μία περίοδο που αυτές αυξάνονται συνεχώς. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών, οι μεγάλες προσδοκίες για επιτυχία του προγράμματος αναμένεται να επιβεβαιωθούν χάρη στο χαμηλό κόστος που απαιτείται για την απόκτησή του.

Για πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα Mediσυν Care, οι καταναλωτές μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 210 7268000.