ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Roche Hellas: Τιμητικό βραβείο για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών

Για την συνεισφορά της μέσω του «Προγράμματος Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών» στο πλαίσιο εκδήλωσης του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ» Θεσσαλονίκης, βραβεύθηκε η φαρμακευτική Roche Hellas.

Roche Hellas: Τιμητικό βραβείο για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Δικτύου, με σκοπό την παρουσίαση των πεπραγμένων και την τιμητική βράβευση των χορηγών-δωρητών του.

Την τιμητική ευχαριστήρια περγαμηνή προς της Roche Hellas παρέλαβε από την Δρα. Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, Διοικήτρια του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ» Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» ο κ. Σταύρος Γαρυπίδης, Key Account Manager της Roche Hellas.

Ο κ. Κίμων Μαλαταράς, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas δήλωσε ότι «Στη Roche Hellas χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μέσω του Προγράμματος Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών καταφέραμε να παρέχουμε ανακούφιση σε πολλούς συνανθρώπους μας. Ήδη, το μεγαλύτερο μέρος των δωρεάν φαρμάκων του προγράμματος έχει διανεμηθεί σε ανασφάλιστους ασθενείς. Δεσμευόμαστε με όποια μέσα διαθέτουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Για το πρόγραμμα υποστήριξης ανασφάλιστων ασθενών

Το «Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών» της Roche Hellas είναι μια πρωτοβουλία που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε τέτοια έκταση στη χώρα μας αφού προσφέρει φάρμακα συνολικής αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη ανασφάλιστων ασθενών που στερούνται πρόσβασης στην απαραίτητη θεραπεία.

Η εταιρεία μέσω του Προγράμματος έχει ήδη διαθέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα 7.062 από τις συνολικά 11.500 συσκευασίες φαρμάκων με τη μορφή δωρεάς, είτε σε δημόσια νοσοκομεία που αιτούνται τη χορήγηση τους για τους ανασφάλιστους ασθενείς που είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα τους, είτε στην «Τράπεζα Φαρμάκων» που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) για την υποστήριξη των αναγκών των ανασφάλιστων ασθενών που είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΙΣΑ.

Διαβάστε ακόμη:

HPV: Μελέτη δείχνει την ανωτερότητα της εξέτασης cobas της Roche

Παπ-τεστ και προφυλακτικό: Ασπίδες στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Ο συνδυασμός τεστ HPV και τεστ Παπ η καλύτερη επιλογή