ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ – PANASOFT: Η νέα μεγάλη συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού

Μια νέα και ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ και την PANASOFT που αφορά στον Τομέα Τουρισμού.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ – PANASOFT: Η νέα μεγάλη συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του για την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών, συνεχίζει την ανάπτυξη συνεργασιών με εταιρείες – ηγέτες στο αντικείμενό τους, οι οποίες συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά στο εκπαιδευτικό έργο.

Η Panasoft, ως μια διεθνής, ηγέτιδα εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού εξειδικευμένου για τον τουριστικό κλάδο, σήμερα στην Ελλάδα καλύπτει το 86 % του μεγέθους της παραγωγής των εγχώριων εισιτηρίων, ενώ ο αριθμός των πελατών αναφέρεται περί τα 900 γραφεία στην ελληνική αγορά. Η τελευταία έκδοση του λογισμικού Travel Force Cosmos της Panasoft κατετάγη στην πρώτη τριάδα παγκοσμίως, ανάμεσα σε τουριστικά προγράμματα από εκατό περίπου εταιρείες τουριστικού software παγκοσμίως, κατόπιν αξιολόγησης που διενεργήθηκε τον Μάρτιο του 2012 από ανεξάρτητο Βελγικό Οργανισμό.

Αποτέλεσμα της νέας μεγάλης αυτής συνεργασίας είναι η διδασκαλία του εξειδικευμένου λογισμικού στους σπουδαστές του Τμήματος Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων και η απονομή σχετικής πιστοποίησης για κάθε σπουδαστή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και εξέταση της γνώσης του συστήματος.

Θεωρώντας ότι η ειδοποιός διαφορά για την προετοιμασία των επαγγελματιών του μέλλοντος είναι η ανάπτυξη όσο περισσότερων δυνατοτήτων εμπλουτισμού των γνώσεων τους, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ παραμένει σταθερός στην ποιοτική παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών.