ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ μέλος του Δικτύου CSR Hellas - Όταν η επιχειρηματικότητα, συναντά την υπευθυνότητα

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. αποτελεί πλέον κύριο μέλος του Δικτύου CSR Hellas, έπειτα και από την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη σημασία που δίνει η εταιρία σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης ενισχύοντας νευραλγικούς τομείς της ελληνικής κοινωνίας, όπως η Υγεία και η Καινοτομία.

Η ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ μέλος του Δικτύου CSR Hellas - Όταν η επιχειρηματικότητα, συναντά την υπευθυνότητα

Για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., η ένταξη της στο Δίκτυο CSR Hellas αποτελεί μια σημαντική συνεργασία που αποσκοπεί στο σχεδιασμό και ανάπτυξη κοινών δράσεων με στόχο την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της κοινωνικής συνοχής σε εθνικό επίπεδο.

Η κυρία Μαρία Αλεξίου Πρόεδρος του Δικτύου δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την απόφαση του Δ.Σ. της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. να ενταχθεί ως κύριο μέλος στο Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, CSR HELLAS, υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτό περαιτέρω τη δέσμευση της ηγεσίας αλλά και των εργαζομένων της στις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας. H στενότερη συνεργασία στο πλαίσιο της επίτευξης των στρατηγικών στόχων της εταιρίας για την εταιρική κοινωνική ευθύνη συμβάλει στην ενδυνάμωση της αποστολής του CSR HELLAS αλλά και στην ευρύτερη διάδοση της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, σε μία εποχή που η επαναφορά βασικών αξιών και αρχών στο προσκήνιο είναι καθολική απαίτηση» .

CSR HELLAS LOGO GR