ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Merck ένας από τους κορυφαίους εργοδότες για το 2017 στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Η Merck, μία εταιρεία ηγέτης στο χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας, έλαβε πιστοποίηση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ως κορυφαίος εργοδότης που κάποιος θα επέλεγε να απασχοληθεί. Ειδικότερα, ανεξάρτητη έρευνα από το Ινστιτούτο “Top Employers” δείχνει ότι η εταιρεία ξεχωρίζει ως ένας εξαιρετικός εργοδότης σε ό,τι αφορά την εταιρική κουλτούρα, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίαςκαι τις παροχές προς τους εργαζόμενους.

Η Merck ένας από τους κορυφαίους εργοδότες για το 2017 στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Η Merck πέτυχε την αποκλειστική πιστοποίηση “Top Employer 2017” για την Ευρώπη και “Top Employer 2017” για την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των ανθρώπων της.

«Η εξαιρετική μας δουλειά στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας κατέστησε μέλος μιας επιλεγμένης ομάδας εταιρειών οι οποίες αναβαθμίζουν το περιβάλλον εργασίας που προσφέρουνστους εργαζόμενους παγκοσμίως. Η Merck διαθέτει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και μία κουλτούρα συνεργασίας η οποία ενισχύει τη νοοτροπία πνευματικής περιέργειας των εργαζομένων της. Επιδιώκουμε οι άνθρωποί μας να αισθάνονται υψηλό επίπεδο δέσμευσης στην εταιρεία καθώς θεωρούμε ότι αυτό θα φέρει καλύτερη απόδοση. Προσφέρουμε επίσης συνεχώς ευκαιρίες για να διατηρήσουμε την κουλτούρα της εταιρείας μας: μας ενώνει το γεγονός ότι λαμβάνουμε ιδιαίτερη χαρά όταν βρίσκουμε απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα και όταν κάνουμε σημαντική πρόοδο. Είμαστε περήφανοι που λάβαμε την πιστοποίηση Top Employer Ευρώπης και Top Employer Ελλάδας για το 2017, που επιβεβαιώσουν την πεποίθησή μας ότι είμαστε ένας σπουδαίος εργοδότης. Αυτός είναι λόγος για να γιορτάσουμε!», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοφινάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

kofinas

Η ετήσια διεθνής έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers αναγνωρίζει κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως: εκείνους που παρέχουν εξαιρετικές συνθήκες για τους εργαζόμενους, καλλιεργούν και αναπτύσσουν ταλέντα σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν τις πρακτικές απασχόλησης.

Η Merck είναι μία από τις επιλεγμένες εταιρείες που πέτυχε την αποκλειστική πιστοποίηση Top Employers Europe 2017. Η εταιρεία έχει λάβει πιστοποίηση σε εννέα χώρες της Ευρώπης: το Βέλγιο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Καίριας σημασίας για τη διαδικασία αναγνώρισης “Top Employer” είναι οι εταιρείες που συμμετέχουν να πληρούν το υψηλό επίπεδο που απαιτεί η έρευνα, προκειμένου να επιτευχθεί η πιστοποίηση. Η ανεξάρτητη έρευνα επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές συνθήκες που προσφέρουμε στους εργαζομένους μας σε όλες τις χώρες που έλαβαν πιστοποίηση και εξασφάλισαν στη Merck την πολυπόθητη θέση σε μια επιλεγμένη ομάδα πιστοποιημένων Κορυφαίων Εργοδοτών.

Το Ινστιτούτο Top Employers εξέτασε διεξοδικά τις παροχές της Merck στους εργαζόμενους, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

- Στρατηγική Ανάπτυξης Ταλέντων
- Σχεδιασμός για το Aνθρώπινο Δυναμικό
- Διαδικασία Πρόσληψης
- Μάθηση & Ανάπτυξη
- Διαχείριση της Aπόδοσης
- Ανάπτυξη Ηγεσίας
- Καριέρα & Διαχείριση Διαδοχής
- Παροχές & Προνόμια
- Κουλτούρα