ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Abbvie: Τμήμα πωλήσεων της χρονιάς στα Sales Excellence Awards 2017

Η ομάδα πωλήσεων Δερματολογίας της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, αναδείχθηκε ως το «Τμήμα πωλήσεων της χρονιάς» σύμφωνα με τα Sales Excellence Awards 2017, που πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Abbvie: Τμήμα πωλήσεων της χρονιάς στα Sales Excellence Awards 2017

Το πάθος, η καινοτομία, το ταλέντο είναι τα κύρια συστατικά που κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα πωλήσεων Δερματολογίας, χάρη στις ικανότητες και τις δεξιότητες που συνεχώς αναπτύσσει και επιδεικνύει, σε νέες επιτυχίες. Σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον, η AbbVie καθημερινά καταφέρνει να αναπτύσσει τη νοοτροπία και την κουλτούρα της και ταυτόχρονα εξελίσσει τον τρόπο προσέγγισης της αγοράς και την αξιοποίηση των τεχνικών και των τεχνολογιών που της παρέχονται.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι η αντανάκλαση των αποτελεσμάτων που σημείωσε την περασμένη χρονιά η ομάδα πωλήσεων Δερματολογίας και συνεχίζει να οδηγεί ένα προϊόν μετά από 14 χρόνια κυκλοφορίας σε νέες επιτυχίες.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έρευνες αγοράς που διεξήχθησαν αποκλειστικά σε Δερματολόγους, ο Sales Specialist της AbbVie αναδείχτηκε ως «Πολυτιμότερος Συνεργάτης» με ποσοστό 36% - με σημαντική ποσοστιαία διαφορά από τον δεύτερο - επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες και την επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόλυτα συνυφασμένα με έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες της AbbVie που αφορά στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων μας. Η συγκρότηση ενός ενιαίου και ολοκληρωμένου οργανισμού χωρίς στεγανά, με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων, τεχνικών και διαδικασιών, καθώς και η εδραίωση της κουλτούρας και της καινοτομίας μέσα από την ανάπτυξη συγκεκριμένων συμπεριφορών (Ways we Work), αποτελούν δυο ακόμα στρατηγικούς πυλώνες επιτυχίας. Ο κάθε ένας αφορά σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής του κάθε τμήματος.

Η συμβολή της ομάδας πωλήσεων Δερματολογίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, με έμφαση στις συμπεριφορές και τη κουλτούρα της AbbVie! Το αίσθημα κοινού στόχου, η αποφασιστικότητα, η προσαρμοστικότητα, η ειλικρίνεια, το θάρρος, η εμπιστοσύνη, η καινοτομία & τέλος, οι επιτεύξεις, λειτουργούν καθημερινά ως πυξίδα για την ομάδα.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπίθας, Commercial Director Immunology «Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι για την AbbVie, και ειδικότερα για την ομάδα πωλήσεων της Δερματολογίας, η «καινοτομία» δεν είναι η επόμενη μεγάλη ανακάλυψη. Είναι απλώς ο δρόμος στον οποίο πορεύεται η φιλοσοφία και η κουλτούρα της εταιρείας. Είναι το μικρό λιθαράκι της καθημερινότητας, αλλά και ο ακρογωνιαίος λίθος μίας στρατηγικής που σκοπό έχει την ανάπτυξη, τη δημιουργία και κυρίως την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Ο κοινός στόχος, η ομαδική δουλειά, η αποφασιστικότητα και η εμπιστοσύνη αποτελούν τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους χτίζεται καθημερινά η επόμενη καλύτερη ημέρα, η επόμενη καλύτερη AbbVie».

Το βραβείο παρέλαβε για την AbbVie ο Βασίλης Κατωπόδης, National Sales Manager Dermatology.

Σχετικά με την AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 μετά από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Αποστολή της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της για καινοτομία, με σκοπό την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών που θα καλύπτουν μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες του κόσμου. Μετά και την εξαγορά της Pharmacyclics, η AbbVie σε παγκόσμιο επίπεδο απασχολεί πλέον περίπου 28.000 εργαζομένους (115 εκ των οποίων στην Ελλάδα) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες.