ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Lectus adv επίσημος χορηγός του 11ου Συνεδρίου της ΕΕΦΑΜ

Επίσημος χορηγός του 11ου Συνέδριου Φαρμακευτικού Management που πραγματοποιείται από 7-9 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, είναι η Lectus adv. 

Η Lectus adv επίσημος χορηγός του 11ου Συνεδρίου της ΕΕΦΑΜ

Το συνέδριο της ΕΕΦΑΜ διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τα στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου και του ευρύτερου χώρου της Υγείας. Με την παρουσία της, ως χορηγός του συνεδρίου, η Lectus adv επισφραγίζει 20 χρόνια δημιουργικών και επιτυχημένων συνεργασιών της με τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της Υγείας.

Η Lectus adv παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διαφήμιση, την οπτική επικοινωνία, το design και τη στρατηγική προώθησης προϊόντων και εταιρειών. «Η παρουσία μας στο 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management υπογραμμίζει τη δημιουργική μας σχέση με τις εταιρείες του χώρου της Υγείας τα τελευταία 20 χρόνια», δηλώνει η διευθύνουσα σύμβουλος της Lectus adv Σόνια Σαλτσίδη. «Μια σχέση που χαρακτηρίζεται από την αφοσίωσή μας στην παραγωγή διαφοροποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών, τη συνέπειά μας και τον ενθουσιασμό μας, σε μια αγορά που βρίσκεται σε αναζήτηση ολιστικών λύσεων και μετρήσιμων αποτελεσμάτων».

Διαβάστε ακόμη:

11ο Συνέδριο ΕΕΦΑΜ: Η απάντηση στις προκλήσεις της υγείας είναι ειλικρίνεια, συνεργασίες, διάλογος