Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία στις 6 Νοεμβρίου

Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2013 - 12:40
Share 0
Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία στις 6 Νοεμβρίου

Τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία που έχουν  κηρύξει  η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.


Στις 6 Νοεμβρίου, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά, με απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ.


Την ίδια ημέρα στις 10 το πρωί  θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας.


Τα αιτήματα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία είναι μεταξύ άλλων τα εξής: αύξηση των δαπανών για το ΕΣΥ, προσλήψεις προσωπικού, αναστολή των αποφάσεων για κλείσιμο μονάδων υγείας.


 

Εαν θελετε να τα μαθαίνετε όλα για την Υγεία κάνετε like ΕΔΩ   
 
Share 0

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Υπέρ των ανασφάλιστων οι μίζες των εξοπλιστικών

Υπέρ των ανασφάλιστων οι μίζες των εξοπλιστικών...

Υπέρ των ανασφάλιστων προορίζονται όπως όλα δείχνουν οι περίφημες μίζες των εξοπλιστικών και ειδικότερα το πακέτο των 13 εκατ. ευρώ.

Εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στους γιατρούς των πολυϊατρείων του ΠΕΔΥ

Εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στους γιατρούς των...

Με γιατρούς 3 ταχυτήτων λειτουργούν  τα περισσότερα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια προβληματική κατάσταση στην κάλυψη του ωραρίου λειτουργίας των μονάδων του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας.

Προσφορά φαρμάκων για ανασφάλιστους από πολίτες στα κοιμητήρια

Προσφορά φαρμάκων για ανασφάλιστους από πολίτες...

Μεγάλη προσφορά από εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στα Κοιμητήρια τη Μ.Παρασκευή, καταθέτοντας τα φάρμακά τους σε ένα μνημόσυνο ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που τα έχει ανάγκη.

Οι ασθενείς ψάχνουν κρεβάτι και ο Γεωργιάδης κάνει... spa!

Οι ασθενείς ψάχνουν κρεβάτι και ο Γεωργιάδης...

Τελικά σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν είναι τυχαίο... Την ώρα που οι ασθενείς δεν βρίσκουν κρεβάτι στα νοσοκομεία, ο κύριος υπεύθυνος για τη διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, ο αρμόδιος υπουργός κ. Α. Γεωργιάδης, 

Ο Άδωνις, τα «μαϊμού» πτυχία και οι κομματικοί διορισμοί

Ο Άδωνις, τα «μαϊμού» πτυχία και οι κομματικοί...

Ο υπουργός που επικαλείται πιο συχνά από όλους την τήρηση του νόμου και όταν καταφέρεται εναντίον αυτών οι οποίοι αντιστέκονται στις ισοπεδωτικές για δικαιώματα και κοινωνικές παροχές μνημονιακές πολιτικές, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αποδεικνύεται ότι ο ίδιος είναι εκείνος που έχει υποπέσει σε σοβαρές διοικητικές παρατυπίες δια παραλείψεων.

Ακολουθήστε το Onmed και στο twitter

×