ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Νομοσχέδιο ΠΦΥ: κινητικότητα από τα κόμματα

Tις θέσεις  του κόμματος για το νομοσχέδιο τηςπρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη χώρα μας και την δημιουργία του ΠρωτοβάθμιουΕθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) θα παρουσιάσει το μεσημέρι το ΠΑΣΟΚ, στηνΚοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος σε συνέντευξη τύπου
Νομοσχέδιο ΠΦΥ: κινητικότητα από τα κόμματα

Tις θέσεις του κόμματος για το νομοσχέδιο τηςπρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη χώρα μας και την δημιουργία του ΠρωτοβάθμιουΕθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) θα παρουσιάσει το μεσημέρι το ΠΑΣΟΚ, στηνΚοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος σε συνέντευξη τύπου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφείατης κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Εξάλλου,οΠρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί αυτή την στιγμή συνάντηση με ταμέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού (ΣΕΥΠ) - ΕΟΠΥΥΑττικής, στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον νέο φορέα που δημιουργείται με την ονομασία ΠΕΔΥ, κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ.

Η διαθεσιμότητα θα έχει διάρκεια 30 ημερών και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στον νέο φορέα καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσα σε μία εβδομάδα.

Να σημειωθεί, ότι το κείμενο του νομοσχεδίου, έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από τις 10 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη:


Κατατέθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο για την Α’βάθμια




Παρατηρήσεις- φωτιά για τον νέο ΕΟΠΥΥ από τους Εργαστηριακούς




Από μέρα σε μέρα στην Βουλή το νομοσχέδιο των απολύσεων




Αντίστροφη μέτρηση για απολύσεις γιατρών, ΕΟΠΥΥ και ΠΕΔΥ

Ο νέος ρόλος του αγοραστή ΕΟΠΥΥ, τι διατηρεί και τι χάνει