ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Α. Γεωργιάδης: Ήξερα ότι τα μνημόνια είναι καταστροφή

Τελικά ο υπουργός Υγείας πότε είναι σοβαρός και ειλικρινής απέναντι στον ελληνικό λαό και πότε όχι;
Α. Γεωργιάδης: Ήξερα ότι τα μνημόνια είναι καταστροφή

Τελικά ο υπουργός Υγείας πότε είναι σοβαρόςκαι ειλικρινής απέναντι στον ελληνικό λαό και πότε όχι;

Τόσο καιρό διαλαλεί ότι είναι ομνημονιακότερος όλων των υπουργών, ότι η τρόικα δεν θέλει να του κλέψει τη δόξατων μεταρρυθμίσεων, δικαιολογεί κάθε διαλυτική του παρέμβαση στη δημόσια υγείαςλέγοντας ότι έπρεπε ούτως ή άλλως να γίνει χωρίς να το ζητήσουν οι δανειστές,γιατί είναι «για το καλό» των πολιτών.

Τα παραδείγματα που ο κ. Α. Γεωργιάδης δίνειδιαπιστευτήρια υποταγής στην τρόικα είναι αμέτρητα. Μία όμως από τις αμέτρητεςφορές που «λέει και ξελέει», τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικούλαού.

Ερωτώμενος σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή, ποιοείναι το ψέμα που αναγκάστηκε να πει στην πολιτική, αφήνει τους πάντες σύξυλουςμε την απάντησή του:

«Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύπιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τακαταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν ηκαταστροφή».

Με λίγα λόγια, ο κ. Γεωργιάδης ομολογεί ότι ταμνημόνια ήταν καταστροφή, άρα καταστροφική είναι και η πολιτική που υλοποιήθηκεαπό τη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις με βάση τις δεσμεύσεις πουείχαν θέσει οι δανειστές.

Επομένως, και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης υλοποιείμια καταστροφική πολιτική για τη δημόσια υγεία, τις σκληρές συνέπειες τηςοποίας βιώνουν καθημερινά με το χειρότερο τρόπο χιλιάδες Έλληνες που χρίζουνιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία.

Το ψέμα του, ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε ναδικαιολογήσει σήμερα μέσω Twitter, όταν δέχτηκα την επίθεση των χρηστών:«Θα σαςπαρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότιέβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

«Κι εμείς επιβεβαιωθήκαμε ότι είσαικωλοτούμπας και ξευτιλίζεσαι για τα ψηφαλάκια που έχασες», είναι μία από τιςαπαντήσεις που εισέπραξε.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=auAaSR5oMVQ

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ιδού πώς θα αποθηκεύονται και τα φάρμακα στα σούπερ-μάρκετ

Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

ΠΙΣ προς γιατρούς: Αγνοήστε το πλαφόν συνταγογράφησης

ΜΥΣΥΦΑ: Οι δανειστές πιέζουν και οι δικοί μας τα «μαγειρεύουν»..

Παραδίδουν σε υπαλλήλους σούπερ-μάρκετ τη θεραπεία των Ελλήνων!