ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κινητικότητα στην Υγεία: Η επόμενη μέρα

Στις νέες τους θέσεις θα πρέπει να παρουσιαστούν οι 1629 εργαζόμενοι της υγείας που μετατέθηκαν στο πλαίσιο της κινητικότητας του υπουργείου Υγείας.

Την προηγούμενη Παρασκευή έγιναν γνωστές οι θέσεις μετάταξης στα νοσοκομεία υποδοχής και από σήμερα οι εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους νοσηλευτές, θα αναλάβουν υπηρεσία στα νέα τους καθήκοντα.

Κινητικότητα στην Υγεία: Η επόμενη μέρα

Στις νέες τους θέσεις θα πρέπει να παρουσιαστούν οι 1629εργαζόμενοι της υγείας που μετατέθηκαν στο πλαίσιο της κινητικότητας τουυπουργείου Υγείας.

Την προηγούμενη Παρασκευή έγιναν γνωστές οι θέσεις μετάταξηςστα νοσοκομεία υποδοχής και από σήμερα οι εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τουςνοσηλευτές, θα αναλάβουν υπηρεσία στα νέα τους καθήκοντα.

Στελέχη της 1ης και 2ης ΥΠΕ καθώς και του ΕΚΕΠΥ είναι σεετοιμότητα προκειμένου να η μετάβαση να γίνει ομαλά και αν υπάρχουν προβλήματα,να επιλυθούν σε σύντομο διάστημα.

Στο υπουργείο Υγείας ήδη πάντως, εκπονείται το δεύτεροσχέδιο κινητικότητας για τα νοσοκομεία της περιφέρειας , το οποίο θα υλοποιηθείσε συνδυασμό με τις επερχόμενες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Πάντως, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να είναιικανοποιημένος από την πορεία της κινητικότητας και εντός των ημερών πρόκειταινα παρουσιάσει μαζί με τον Διοικητή του ΕΚΕΠΥ όλα τα στοιχεία για τη λειτουργίατων νοσοκομείων το τελευταίο διάστημα, όσο διαρκούσαν δηλαδή οι διαδικασίες τηςκινητικότητας.