ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ντυνάν: Όλες οι διοικήσεις συνεργάστηκαν για την επέλαση των ιδιωτών (;)

Το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και ιδιαίτερα όλες οι διοικήσεις του -σημερινές και παλαιότερες- συνεργάστηκαν όπως όλα δείχνουν, με κάποιο τρόπο, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ο ερχομός και η επέλαση του ιδιώτη.

Ντυνάν: Όλες οι διοικήσεις συνεργάστηκαν για την επέλαση των ιδιωτών (;)

Το συμπέρασμα αυτό, μπορεί να εξάγει κάποιος, διαβάζοντας την έκθεση του δικαστικού Επιμελητή όπως προκύπτει από το Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων, καθώς ενώ το συνολικό τίμημα για τον πλειστηριασμό του κτιρίου ανήλθε σε 115.135.250.00 ευρώ, ποσό ύψους 7,350 εκατ. ευρώ, αφορά στο όνομα την άδεια και άλλα περιουσιακά στοιχεία σχετικά με την λειτουργία των νοσηλευτηρίου.

Βεβαίως ο δικαστικός επιμελητής έχει την δικαιοδοσία να προχωρήσει στην εκτίμηση αυτή, ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει εύλογα, είναι ότι αυτό θα πρέπει να το πράξει με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι αυθαίρετα, διότι παράγοντες της αγοράς, συμφωνούν πως το ποσό των 7,350 εκατ. ευρώ για ένα όνομα του βεληνεκούς του Ερρίκος Ντυνάν, είναι εξαιρετικά χαμηλό. Ο τίτλος μιας επιχείρησης στην προκειμένη περίπτωση ενός νοσηλευτηρίου, αποτελεί άυλο αγαθό πολύ σημαντικό όμως, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την λειτουργία της ομώνυμης επιχειρηματικής μονάδας.

Ένα δεύτερο ερώτημα που προκύπτει επίσης, είναι εάν από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου δόθηκαν κάποια αντίστοιχα στοιχεία και γιατί η διοίκηση του Ντυνάν, δεν πρόβαλλε ενστάσεις στην χαμηλή τιμή;

Ένα άλλο ερώτημα που αναφύεται επίσης, είναι μήπως ακόμη και προηγούμενες διοικήσεις του νοσοκομείου, συνεργάστηκαν με τον τρόπο τους, μη αντιδρώντας στη επικείμενη επέλαση ιδιωτών, προκειμένου να αποφύγουν δικαστικές εκκρεμότητες που τους βαρύνουν;

Διαβάστε επίσης:

Ερρίκος Ντυνάν: Το «σκάνδαλο» της δεκαετίας με... δωρεά της κυβέρνησης

Ερρίκος Ντυνάν: Σε θυγατρική του ομίλου Πειραιώς κατακυρώθηκε το κτίριο

Ερρίκος Ντυνάν: Η τροπολογία της «ντροπής» και το «δώρο» στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.

Εργαζόμενοι «Ερρίκος Ντυνάν»: «Δεν θα δεχθούμε ούτε μία απόλυση»

«Χάρισαν» το «Ερρίκος Ντυνάν» σε... πρώην κτηματική εταιρεία του Ομίλου Πειραιώς

Ντυνάν: Όλες οι διοικήσεις συνεργάστηκαν για την επέλαση των ιδιωτών (;)

Θ. Δρίτσας: «Πολλά τα ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν»

Ντυνάν: Ο διαγωνισμός ήταν ανοικτός σε όλους λέει το υπ. Υγείας, αλλά για την ταμπακιέρα σιωπά

ΕΟΠΥΥ: Το σημαντικό για το Ερρίκος Ντυνάν, είναι η ασφαλιστική ενημερότητα