ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σε εξέλιξη η συνάντηση Βορίδη & τρόικας, αποχώρησαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της τρόικας, ενώ και ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών ήδη από τις 3 το μεσημέρι.

Σε εξέλιξη η συνάντηση Βορίδη & τρόικας, αποχώρησαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρηση λίγο πριν τις 5, δύο συμβούλων του πρωθυπουργού των κ.κ. Χρ. Λαζαρίδη και Παπασταύρου, ενώ λίγο μετά αποχώρησε και ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.

Οι αποχωρήσεις δημιουργούν ερωτήματα λόγω του κλιματος που υπάρχει στο κόμμα της συγκυβέρνησης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο συζήτησης που είχε πριν μερικές ημέρες με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη, έθιξε το αν και κατά πόσο θα παρίστανται αντιπροσωπείες των δυο συγκυβερνώντων κομμάτων στην διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σύσκεψη που θα έχει ο κ. Μάκης Βορίδης με τους εκπροσώπους της τρόικας, θα υπάρξει νέα σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη, με τους δανειστές και με τους επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο κρίσιμο ραντεβού Βορίδη με την τρόικα